10 Ağustos 2011 Çarşamba

Fix It Pro Oto Çizik Kalemi


Araç sahibi herkes için büyük sıkıntıdır çizikler, Park halindeyken yada ufak tefek kazaların ardından aracımızdaki çizikler elbette canımızı sıkacak şekilden büyük bir sorundur. Özellikle erkeklerin vazgeçilmezidir araçlar apayrı bir tutkudur ve aracımızla ilgili her sorun için hemen çözüm aramaktır ortak noktamız.
Fakat ufak tefek çizikler için servislerde harcanılan servet niteliğinde boya, pasta, cila, işçilik vs gibi masraflar elbette cep yakacak türdendir, Keza ufacık çiziklerden dolayı aracımıza lokal boya yerine tamamını boyatmak dolayısıyla artı bir masraf olarak karşımıza çıkması’ da olası ihtimaller arasındadır.
Amerika’ dan ithal edilen ve küçük çizikler için geliştirilmiş her araç ve her renge uyum sağlayan çizikler üzerine uygulandığında aşılan kaporta boyasını dolgu maddesi ile saran bu ürün araç sahiplerine hem çiziksiz bir araç hem’ de servis ve boya masrafından tasarruf ederek araçlarını ilk gün’ ki gibi görünmelerini sağlayabilirler.
Bu ürün fixit pro oto çizik kalemi neredeyse tüm e ticaret online satış yapan sanal mağaza sitelerinden rahatlıkla sipariş edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder